085 - 106 14 07

Ongediertebestrijder nodig in Lelystad?

Wespen bestrijden in Lelystad

Bij de zomer denkt u aan mooi weer, barbecueën en lekkere cocktails. Minder positieve gedachten heeft u waarschijnlijk bij wespen in uw buurt. Deze insecten zijn ook onlosmakelijk verbonden met de zomer. Zit u fijn in uw tuin, maar ervaart u overlast door deze beestjes? In en om Lelystad roept u dan de hulp van onze ongediertebestrijder in. Wij komen altijd snel voor u in actie!

Weg met de wespen

Wespen steken bijzonder vlug. Veel mensen zijn dan ook een beetje bang voor deze beestjes. Het zijn kleine roofdiertjes, dus dat is helemaal niet vreemd. Het betekent wel dat u voorzichtig moet zijn bij het wespen bestrijden. Een wespenplaag oplossen door het wespennest aan te pakken, moet u helemaal zorgvuldig doen. Het is verstandig om hiervoor specialisten in te schakelen. Zij weten hoe ze dit vlug en veilig kunnen doen. Wespenoverlast? Onze medewerkers staan in Lelystad en omgeving voor u klaar!

Neem contact op

Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van deze beestjes? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag! U kunt ons telefonisch bereiken via 085 - 106 14 07, of u kunt het contactformulier invullen. We komen met veel plezier bij u in de regio Lelystad langs om de problemen te verhelpen. Dan kunt u weer genieten van uw huis en tuin zonder ongewenste insecten!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging