085 - 106 14 07

Ongediertebestrijder nodig in Lelystad?

Kakkerlakken in Lelystad

De kakkerlak behoort tot het vervelendste soort ongedierte. Deze diertjes planten zich snel voort, zorgen voor onhygiënische situaties en verspreiden bovendien nare ziektes. Ze zijn altijd in de buurt van vet, voedsel en viezigheid te vinden. Daarom worden ze vaak in de keuken aangetroffen. Kakkerlakken bestrijden is nog niet zo eenvoudig. Gelukkig weten onze experts wel raad met deze diersoort. In Lelystad en omgeving zijn wij uw partner in ongediertebestrijding. Schakelt u ons in? De kakkerlakkenplaag is dan snel verleden tijd!

Weg met de kakkerlakken

Heeft u te kampen met kakkerlakken in huis? Maak de vertrekken waar deze beestjes zich bevinden dan zeer goed schoon. Geen kruimel mag er blijven liggen! U kunt ook lijmvallen plaatsen of een vochtige dweil klaarleggen voordat u naar bed gaat. De kakkerlakken gaan daaronder zitten en vervolgens kunt u ze de volgende ochtend in één keer opvegen. Ook kunt u bestrijdingsmiddelen aanschaffen. Deze zijn helaas niet altijd effectief omdat dit ongedierte voor veel middeltjes resistent is.

Lukt het u zelf niet om deze insectenoverlast op te lossen? Kies dan voor een professional. Wij staan in de regio Lelystad altijd voor u paraat. Neem contact met ons op! We komen dan zo vlug mogelijk naar u toe om de problemen te verhelpen. Kakkerlakken bestrijden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging