085 - 106 14 07

Ongediertebestrijder nodig in Lelystad?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Lelystad

Heeft u te maken met veel vervelende bromvliegen in uw woonkamer? Zitten er wel erg veel vliegjes bij uw fruitmand? Vliegen zijn er in vele soorten en maten. Ze zijn erg onhygiënisch en kunnen nare ziekten verspreiden. Enkele vliegen zijn nooit te voorkomen, maar gaat het om grote aantallen? Dan is het tijd om in actie te komen. Ook voor problemen met muggen kunt u ons inschakelen. Deze beestjes houden u met hun gezoem uit uw slaap en zorgen voor vervelende bulten. In Lelystad en omgeving staat ons bedrijf voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring, gecertificeerde medewerkers en moderne middelen is geen uitdaging ons te groot. Ervaar het zelf en roep onze hulp in bij overlast van muggen, vliegen en rioolvliegjes!

Oplossing voor rioolvliegjes

Rioolvliegjes ziet u normaal gesproken niet. Ze bevinden zich, zoals de naam al doet vermoeden, namelijk in het riool. Treft u ze wel aan in uw huis? Dan is dat een slecht teken. Het wijst namelijk op rioollekkage. De motmuggen, zoals ze ook wel worden genoemd, kunnen door een scheur in de leidingen buiten het riool komen. In het troebele water bij het lek zijn de omstandigheden ideaal om zich snel voort te planten. Daardoor gaat het al snel om grote aantallen rioolvliegjes. Bovendien nemen deze insecten allerlei viezigheid uit het riool mee. Dit wilt u snel oplossen! Schakel daarom onze hulp in. Wij hebben veel ervaring in het bestrijden van motmuggen en staan ook voor u klaar. In de regio Lelystad zijn wij uw specialist bij muggen, vliegen en rioolvliegjes!

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging