0320 - 79 90 64

Ongediertebestrijder nodig in Lelystad?

Steenmarters in Lelystad

Wist u dat steenmarters een beschermde diersoort zijn? Omdat er tot in de vorige eeuw veel op het beestje gejaagd werd, bleven er steeds minder exemplaren in Nederland over. Daarom kreeg deze soort een beschermde status. Deze aanpak bleek succes te hebben: vandaag de dag zijn er weer veel meer steenmarters in ons land te vinden. Zo veel zelfs, dat ze voor behoorlijk wat overlast kunnen zorgen. Met name auto’s zijn vaak het slachtoffer, maar ook op zolders of in garages kunnen ze problemen veroorzaken. Is daar een oplossing voor?

Steenmarter verjagen in Lelystad

Het vangen of doden van steenmarters is vanwege de beschermde status niet toegestaan. Dat betekent echter niet dat er niets tegen overlast van deze beestjes gedaan kan worden. Wij hebben veel ervaring opgedaan in het verjagen van steenmarters. Ervaart u overlast van deze dieren en bent u op zoek naar een oplossing? Dan zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0320 - 79 90 64. We komen dan zo vlug mogelijk bij u in de regio Lelystad langs om de situatie te inspecteren. We stellen een plan van aanpak op en gaan vervolgens aan de slag om de steenmarters te weren. Dan bent u vlug van de hinder verlost!

Ons werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Definitief van ongedierte af!

Bij ons bedrijf werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Scherpe tarieven

Scherpe prijzen gegarandeerd door een regionale aanpak. Informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Aalsmeer, Huizen, Hilversum, Utrecht, Lelystad, Emmeloord, Harderwijk en omstreken.

Hoofdvestiging